Meteen naar de inhoud
Outdoor Yoga Oosterbeek

Nieuwe website voor Outdoor Yoga Oosterbeek is Live!

Ontzettend trots zijn we op het resultaat om Outdoor Yoga Oosterbeek een eigen platform te kunnen geven. We zullen een eigen database opbouwen zodat we onafhankelijk worden van de sociale media kanalen. Zodat we via aanmeldingen op de nieuwsbrief en de blog berichten naar de betrokken fans kunnen sturen.

Natuurlijk hebben we ook een content planning gemaakt voor berichten die op diverse media kanalen geplaatst gaan worden, maar de website is het belangrijkste kanaal. Het platform is ontwikkeld vanuit de inzichten van de klanten. We hebben geschreven over de behoeften en vooroordelen van de bezoekers. Dit zijn bij Outdoor Yoga Oosterbeek de bedrijven geïnteresseerd in workshops en wekelijkse yoga sessies. Het andere publiek dat belangrijk is, zijn de deelnemers aan de wekelijkse proeflessen.

Outdoor Yoga Oosterbeek is een kleine persoonlijke organisatie waar aandacht centraal staat. Bewust buiten bewegen en aandacht hebben voor de adem, je lichaam, bewust ontspannen en het verkrijgen van zelfkennis komen nog meer tot uiting wanneer je de natuur een extra dimensie laat zijn.

Voel de wind door je haar, hoor de vogels fluiten en wanneer de zon schijnt of het zachtjes regent voel deze op je huid. Het is iedere keer weer een unieke ervaring. Dit proberen we allemaal tot uiting te laten komen in de website met veel foto’s en persoonlijke verhalen.

Outdoor Yoga Oosterbeek

Omdat de foto’s een belangrijk onderdeel zijn van de identiteit, hebben we hiervoor ook een aantal fotoshoots ingepland. Met en zonder deelnemers aan de yoga sessies. Uiteraard met veel aandacht voor de mooie natuur die Oosterbeek te bieden heeft.

https://www.outdooryoga.nu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *